Innordic Strongbuild

Buy this
  • fra 199,00 kr DKK

•Naturlige råvarer til hurtig og effektiv muskelopbygning


•StrongBuild indeholder, udover Kompeet og solbær, hele soyabønner, som efter nænsom kontrolleret tørring ved lav temperatur bliver groft formalet og forarbejdet i helt specielt produktionssystem, så bønnernes naturlige indhold af olier, fedsyrer, protein og essentielle aminosyrer bevares bedst muligt.


•Produktes høje indhold af de nævnte stoffer er enestående for et naturligt soyaprodukt og tilfører sammen med Kompeet og de nøje udvalgte urter i StrongBuild alle de vigtige essenser, der skal til for at hunden kan udvikle sine muskler på den bedst tænkelige måde.


•Nukleotider er tilsat med det formål at hjælpe med regenerering efter muskel og vævskader.


•Boost til muskelopbygning og mærkbart forbedret energi niveau Højeffektiv optagelse af proteinet, understøttes af Kompeet´s super forenklede emulgeringsproces


•Mængde 1000 g StrongBuild er særligt veletgnet til : Hjælp til muskelopbygning efter skader eller sygdom. Showhunde, weightpull hunde, jagthunde, agility, løb, flyball mm. Regenerering af diegivende tæver Dosering Tildeles oven på almindelig foder. StrongBuild er IKKE et lægemiddel. Er du i tvivl om hundens helbred, kontakt da dyrlægen.


Produktet doseres efter behov og bør kun gives i tæt samarbejde med kyndig foderkonsulent. Det understreges, at produktet har et højt indhold af naturligt højeffektivt protein, og at der i den forbindelse skal være skærpet opmærksomhed på overdosering og på fodringsperioden.


Maksimal daglig dosering: 0,75 g. pr. kg legemsvægt (f.eks. max. 22,5 g til en hund på 30 kg.) Hunde med mindre behov tildeles mindre dosis.


Holdbarhed Opbevares tørt og uden for direkte sollys. Holdbar 18 måneder fra produktionsdato.


Fodertype Tilskudsfoder til hunde