Nutrolin® Skin & Coat

NUTROLIN® SKIN & COAT

Om vinteren har mange hunde problemer med tør hud, hvilket igen forårsager skæld og tør pels, kløe, revnede puder og sprøde klør. Et af Nutrolin produkter, der hjælper med disse problemer, er Nutrolin® SKIN & COAT.


Sammensætningen af ​​Nutrolin® SKIN & COAT er meget forskellig fra de fleste andre ernæringsolier, der er tilgængelige til pleje af hundens hud og pels:


SKIN & COAT indeholder masser af linolsyre, som er en essentiel omega-6 fedtsyre til hudens og pelsens velbefindende.


SKIN & COAT indeholder også fedtsyrerne i omega-6 og omega-3 serierne (ALA, GLA og SDA), som optimerer metabolismen af ​​linolsyre.


SKIN & COAT indeholder koldpressede vegetabilske olier: hampefrø, hørfrø og rapsolie.


SKIN & COAT indeholder også tilsat, naturligt vitamin E.


Nutrolin® SKIN & COAT's sammensætning er patenteret, og ernæringsolien har en unik effekt på hundens hud, pels, kløer og puder.


BEMÆRK! Nutrolin® SKIN & COAT indeholder ikke fiskeolie, da fiskeolie ikke er rig på linolsyre. Fedtsyrerne i fiskeolie kan også fjerne en del af effekten af ​​fedtsyrerne i vegetabilske olier.

Nutrolin® SKIN & COAT opbevares stående i køleskabet, efter at flasken er åbnet, og indtages inden for cirka fire måneder.


Flasken på 265 ml er nok til lidt over en måned for en hund på ca. 20 kg, mens flasken på 1000 ml er nok til ca. 4,5 måneder for den samme hund (det er godt at have flasken åbnet i 4,5 måneder).

Køb denne
  • fra 149,00 kr DKK